متخصص سرطان پوست در شیراز​​​​​​​

متخصص سرطان پوست  فلوشیپ دیده در تشخیص و درمان سرطان‌های پوست. پزشکهایی که متخصص سرطان پوست هستند میتوانند جراح باشند یا جراح پلاستیک یا انکولوژیست یا متخصص پوست. دکتر صادقی فلوشیپ جراحی پوست را گذراندند و ۲۰ سال تجربه در درمان سرطان پوست دارند. ایشان بیش از 15000 بیمار سرطان پوست را در امریکا با روش موهز (Mohs Surgery) با موفقیت درمان کردند. سرطان پوست بیماری ای است که در آن سلول های بدخیم سرطانی، در بافت های پوست تشکیل می شوند. انواع مختلفی از سرطان وجود دارد، که در پوست شروع می شود. متخصص سرطان پوست با استفاده از جراحی های گوناگون سرطان پوست را بر می دارد. بهترین راه پیشگیری، اجتناب از حضور طولانی در زیر نور آفتاب است. آفتاب سوختگی، ممکن است حتی در هوای نیمه ابری یا در موارد پوشیده شدن آسمان با ابرهای نازک نیز ایجاد شود.

ایا سرطان پوست قابل درمان است؟​​​​​​​
​​​​​​​اکثر سرطانهای پوست با جراحی درمان میشوند. امکان برگشت سرطان وابسته به نوع سرطان است و اندازه تومر و مکان ان.

سرطان پوست در چه قسمتی از بدن بروز می کند؟
ملانوما در هر نقطه ای از بدن می تواند بوجود بیاید ولی معمولا قسمت های سینه و پشت را در بدن آقایان درگیر می کند و در خانم ها معمولا در قسمت پاها دیده می شود. صورت و گردن از قسمت های شایع دیگری است که ممکن است ملانوم در آن ایجاد شود. بی سی سی معمولا روی صورت و مخصوصا بینی دیده میشود. اس سی سی روی سر اقایان و گوش و لب دیده میشود.
عوامل ایجاد کننده زمینه سرطان پوست چیست؟
مهمترین عوامل ایجاد کننده برای ابتلا به سرطان پوست قرارگیری در معرض تابش خورشید و اشعه ماورا بنفش است. که روی DNA سلول های پوست اثر می گذارد و باعث می شود این سلول ها دچار جهش سرطانی بشوند و این سلول ها رشد و تکثیری بیش از حد معمول انجام می دهند. مدت زمان قرارگیری در معرض اشعه آفتاب و زمانی از روز که در معرض آفتاب قرار می گیرید بسیار مهم است. معمولا بیشترین شدت اشعه آفتاب را از ساعت 10 صبح تا 4 بعدازظهر شاهد هستیم که شاید خطرناک ترین اشعه در همین زمانمیباشد.
احتمال بروز سرطان پوست در چه شرایطی بیشتر است؟
​​​​​​​سرطان پوست در برخی شرایط شایع تر است چند مورد را در ادامه متذکر می شویم:
-افرادی که دارای چشم ها، موها و پوست روشن هستند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.
-افرادی که در ارتفاعات زندگی می کنند یا ساکنان نزدیک به استوا که در معرض تابش مستقیم خورشید هستند.
-افرادی که سیستم ایمنی بدن آن ها به دلیل بیماری یا مصرف دارو های خاصی ضعیف است.
-تماس با اشعه ی یونیزون یا ایکس از دیگر عواملی است که می تواند موجب سرطان پوست شود.
-در تماس بودن با انواع مواد شیمیایی مانند آرسنیک احتمال ابتلا به انواع سرطان را افزایش می دهد.
-افرادی که سن بالایی دارند احتمال بروز سرطان پوست در آن ها بیشتر است.
پیشگیری از ابتلا به سرطان پوست
برای این که احتمال ابتلا به این سرطان کمتر شود محافظت از پوست به طور جدی توصیه می شود.  جلوگیری از برخورد مستقیم اشعه آفتاب بر سطح پوست بسیار موثر است. و لازم است کمتر در معرض آفتاب به خصوص در بازه ی زمانی 10 صبح تا 4 بعد از ظهر قرار بگیرید.
از پوشش هایی که مانع از تابش مستقیم آفتاب به بدن می شود و کرم های ضد آفتاب با spf های بیش از 30 استفاده شود تا  مانع از تماس اشعه به پوست شود.
​​​​​​​